To μήνυμα των ξωτικών






Η κυρία Jean Dart από το Devon, έστειλε στη συγγραφείς κυρία Marjorie Johnson, ένα γράμμα στο οποίο έγραψε τις εμπειρίες της με τα ξωτικά.
Η κυρία Johnson κάνει έρευνες και μαζεύει εμπειρίες με ξωτικά από όλο τον κόσμο.

Ηκυρία Johnson έγραψε:

Bρισκόμουν στο σπίτι των φίλων μου Burnham και Mac που βρίσκεται στο Λονδίνο.
Όταν έπρεπε να φύγουν για κάποιες δουλειές στην πόλη, τους πρότεινα να μείνω στο σπίτι και να προσέχω την ηλικιωμένη θεία τους, που ζούσε μαζί τους στο ίδιο σπίτι.
Το μεσημέρι μετά το φαγητό πήγε η ηλικιωμένη γυναίκα να ξεκουραστεί στην κρεβατοκάμαρα της όπου έπεσε για ύπνο. Έτσι αποφάσισα να βγω για λίγο έξω στον κήπο για να περπατήσω και να κάνω μια μικρή βόλτα.
Βρέθηκα έτσι σε ένα ποτάμι που βρίσκεται κοντά στον κήπο, και άκουγα από μακρυά τις καμπάνες μιας εκκλησίας να χτυπάνε. Εκείνη την ώρα άρχισε να ακούγεται μια παράξενη μουσική, η οποία γινόταν όλο και πιο δυνατή.
Τότε είδα κάποια ξωτικά, να έρχονται κοντά μου. Ήταν ντυμένα σαν απλοί αγρότες αλλά είχαν φωτεινά και πολύ όμορφα πρόσωπα.
Ήταν πάρα πολλά και ένα ξωτικό κρατούσε στα χέρια του ένα πανέμορφο δισκοπότηρο από το οποίο έβγαιναν πολλά χρώματα.
Τα ξωτικά με είχαν περικυκλώσει και χόρευαν γύρω μου.
Και το ένα ξωτικό που κρατούσε το δισκοπότηρο στα χέρια του μου έδειξε τι είναι μέσα σε αυτό. Και είδα τον πανέμορφο πλανήτη μας όπως τον δημιούργησε ο θεός και τότε το ξωτικό μου είπε: Έτσι θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι ο κόσμος σας.
Γίνετε δυνατοί στην καρδιά και στο πνεύμα και θα γίνει.
Θα χρειαστούν πολλά χρόνια.
Πολλοί βρίσκονται στο σωστό δρόμο, ψάχνονται και προσπαθούν να διορθώσουν τα σφάλματα του παρελθόν, για να γίνει ο κόσμος σας όπως τον βλέπεις εδώ``!
Και προτού να εξαφανιστούν τα ξωτικά μου έδωσαν την υπόσχεση πως θα ξανά βρεθούμε.``

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου